Bedrijfsinformatie

Zijlstra-ICT staat garant voor Service & Kwaliteit!

Zijlstra-ICT is een parttime bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ICT. De roots van het bedrijf liggen in Harkema (Frl.). Sinds augustus 2020 is Zijlstra-ICT gevestigd in Grootegast. Harkema blijft dienen als Service Punt net als de afgelopen jaren toen het bedrijf gevestigd was in Marum.  

Bij het Service Punt kunnen klanten op afspraak computers etc. langs brengen voor onderhoud, reparatie en/of voor advies e.d. Zijlstra-ICT is actief in Grootegast, Harkema en omstreken (Burgum, Drachten, Drogeham, Gorredijk, Kollum, Kootstertille, Lutjegast, Marum etc.). Het bedrijf houdt haar bezig met Hardware, Software, Services, Websites & Consulting.

Zijlstra-ICT streeft ernaar de beste service te leveren. De klant staat hierin centraal en dient ontzorgd te worden.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere sector en daarnaast op het MKB.

Service & Kwaliteit

Geen onderzoekskosten!

Het verlenen van goede service is zeer belangrijk voor Zijlstra-ICT. Het bedrijf wil zich onderscheiden van andere ICT bedrijven door te streven naar het leveren van de beste service. Dit in combinatie met de te leveren kwaliteit en producten die worden geleverd.

Er wordt indien gewenst op offertebasis gewerkt. Dit moet verassingen en discussies achteraf met klanten voorkomen voor de geleverde producten en/of uitgevoerde diensten. Pas na een (schriftelijk) akkoord op de offerte zal deze verder in behandeling worden genomen. Op deze manier komt de factuur nooit als een verassing. Mochten er zich na het akkoord voor de offerte alsnog prijswijzigingen voordoen door de fluctuerende inkoopprijzen dan wordt dit altijd voorgelegd aan de klant.

Om zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn richting klanten worden er voor de dienstverlening standaardtarieven gehanteerd. Bij de analyse van een probleem worden geen onderzoekskosten in rekening gebracht. Hieronder de voordelen van Zijlstra-ICT:

Zijlstra-ICT

Robin Zijlstra

Directeur / Eigenaar